Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne bi ti preporucio Palador... Pucaju mahune katastrofa! Probaj kraljicu.Ми за следећу годину мењамо асортиман и поред Апола, убацићемо још једну до две сорте касних сорти, које смо запсотавили из неког разлога...Ведни и вероватно поново Паладор...такође ћемо сетву померити за Мај месец са краја Априла, како смо до сада радили.....
Sta joj falilo? Osim kise?@Goran Ilinci Jel ogled na istoj parceli radjen izmedju te dve sorte ?.
Jer vidis ja sam imao prosle godine wendy na istoj parceli,predusevima,djubrenjem i hemijom,i nikad vise wendy.
Ista sorte ?Prošle godine sejao 15 i 20-og maja i bila odlična soja.
Buđava i nikakva je bila ona iz redovnih rokova setve zato što je bilo dosta kiše u septembru i te soje su retrovegetirale i onda su morali još da čekaju sa vršajem.
2021 i 2022 na istoj parceli, 2023 na različitim...@Goran Ilinci Jel ogled na istoj parceli radjen izmedju te dve sorte ?.
Jer vidis ja sam imao prosle godine wendy na istoj parceli,predusevima,djubrenjem i hemijom,i nikad vise wendy.