Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja se razmisljam da probam kalijum sulfatom sledece godine da probam. Cini mi se logicnoMora postojati neko rešenje za retrovegetaciju. Sleće godine ću probati etefonom, bas me interesuje da li će biti efekta.
Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka
Koji je bio prinos i vlaga ?Juce smo vrsili soju ,kao i prethodnih godina sam ekstra zadovoljan sa Wendy .. Koliko je bila teska godina za soju ,ja sam prezadovoljan rodom
Da sumiramo ovu ludu godinu sto se tice soje.Nasao sam Reglon za 15000 5 litara u Šidu.
I uzeo zadnji kanister.
A za Affiniti lazu ko kerovi.
Treba mu 10 tak dana i sa stavom je kilav.
Reglon nosi sve redom ko total...
Danas poprskano prenecu vam kako radi.
Hvala ljudima koji su podelili svoja iskustva...
Secate li se ove moje navodnjavane soje na svega 7-8ari pored kuce?Da se malo nasalimo u ovo tesko vreme....
Navodnjavana parcela na okucnici od nekih 7-8 ari.
Gorstak
Setva 14.04.2022.
Visina 160cm
Prve mahune na visini od 20-25cm
Mogucnost hodanja izmedju izmedju redova: NE
Agrotehnika
Mineralno djubrivo 0 kg
Posle setve bunarska voda, zatim vestacka kisa, izmedju prve i trece troliske opet vestacka kisa, zatim u kasnijim fazama porasta, dobio je opet kisu iz mog bunara. Nekada predvece je dobio malo orosavanje da lepse spava u toku noci.
https://postimages.org/]
[/URL][/URL][/URL]
[/URL][/URL][/URL]
[/URL][/URL][/URL]
[/URL][/URL][/URL]
[/URL][/URL][/URL]
[/URL][/URL][/URL][/url]