nikola indjija
Član
12 vlage ima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bez obzira koja je sorta kad kisne na vreme sva je dobra. Kod nas u ataru ima jos zelenih soja koje su kasno posejane oko 10 Maja i kasnije i od ove zadnje kise luduje.I sorta!
Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
Imao pre par godina i Danger mi rekao da mesam koji dan i sve se otvorile i sazrele.Како се отворе и сазру?
Mislio sam na grupu zrenja! Ove sto su kasnije sejane i imaju duzu vegetaciju,imace koristi od ove kise.Bez obzira koja je sorta kad kisne na vreme sva je dobra. Kod nas u ataru ima jos zelenih soja koje su kasno posejane oko 10 Maja i kasnije i od ove zadnje kise luduje.
Skoro da nema razlike medju rokova setve.Mi radili danas. Valjevka setva početak aprila 540 kg/kj. Valjevka setva početak maja 450 kg/kj. Sve je u krugu od 3 km...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
U nekim sretnijim vremenima smo sa tih istih parcela skidali 26-27 meteri...Skoro da nema razlike medju rokova setve.
Tek da je posejana ta kasnija posle 10 Maja bilo bi velike razlike!
Uostalom kad je vec pokosena ta od pocetka Maja sve govori kakva je ta zemlja za setvu soje!