MOMOSARIC
Član
Meni se čini da mahune pucaju samo na visokoj temparaturi . Ispod 30 mislim da se mahune ne otvaraju bez obzira . Šta vi mislite ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
2.5-3l po ha u soji.Koju dozu Reglona po ha?
Kakva ti je onda racunica i koliko to onda treba da rodi soja.
Prosta racunica ukupno ulaganje po 1h 50000 din...na 4t soje po 3...din preko 100000 din.Svoje masine moj rad ne racunam.
100kg soje kad prodas mozes otprilike kupiti 100 kg 3x16.Zasto izbegavas bacanje vestaka?Nemas dovoljno svoje zemlje pa radis tudju u arendu pa te boli k...c?Aco kad cujem sta joj sve radis pocinjem da razmislim i ja isto kao i paorpaor.
Na jednoj parceli od 5 kj jesenas sam bacao Mapa 12.52 na pola po 75 kg/kj dok na drugoj polovinu nisam nista.
Kad smo kosili za Zmajem 142 radili smo 4 prohoda tamo gde smo bacali djubrivo i posle 4 prohoda na drugoj strani da bi smo uporedili kolicinu u bunkeru.
Tamo gde je baceno djubrivo falilo je oko 2 cm da stigne do krova bunkera a na drugoj strani bez djubriva falilo oko 15 do 18 dm
Ukupan prinos po kj bio je oko 1550 kg
Galicije to što je tebe pogodilo iskreno ne želim nikome.
Nisam nikad rekao da izbegavam djubrenje.100kg soje kad prodas mozes otprilike kupiti 100 kg 3x16.Zasto izbegavas bacanje vestaka?Nemas dovoljno svoje zemlje pa radis tudju u arendu pa te boli k...c?