pop step
Član
Najeftiniji je bormaks od fitoferta i ima 20% bora.Ide ga 1 kg po ha a cena je oko 700 din.
Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka
Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas takve bubašarbe napale samo sortu Idilu.Kakva su sad ovo govna?
E moj Peet,ne znaš ti kako je to kad si rekorder jedne godine pa te posle počnu svi prestizati.Moram da se ponovo vratim na postolje kao lokalni rekorder.Gledam našeg Đokovića,kao da gledam sebe i svoju sudbinu.Zato ne pitam šta košta.Bio sam i u crkvi,zapalio sveću i rekao da više neću iči kod komšinice,pa videću kakav će biti rezultat.Cime Aco? Securuskom? Mani se toga, ti si nadjubrio dobro, ne treba se bakciti time!
Cika Aco ako je sa svecom obecano onda je ozbiljno tu nema vise samo da joj zavrnem osigurac i ostali izgovoriE moj Peet,ne znaš ti kako je to kad si rekorder jedne godine pa te posle počnu svi prestizati.Moram da se ponovo vratim na postolje kao lokalni rekorder.Gledam našeg Đokovića,kao da gledam sebe i svoju sudbinu.Zato ne pitam šta košta.Bio sam i u crkvi,zapalio sveću i rekao da više neću iči kod komšinice,pa videću kakav će biti rezultat.