nikola indjija
Član
Ns fantast prskan posle setve sa oko 2.5l totala po kj i posle nicanja 0.5 pulsara i 4gr harmonija po ha.Juce oko 0.8l flojda po ha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ekonomista sa 31 godinom rada u banci a sad 3 godine u HRANA PRODUKT.Imanje ostalo od dede i ja vadim borbu.Šta si ti po struci???
Imam je zlo, a soja tek nice oce joj pola doze coruma i pola promonija smetati?Samo takva i usvoji i crkne.
Jel u toj varijanti potrebna kiša ili dovoljna količina vlage u zemlji??? Šta ti je s-metalohlor??? Željezo???Zato ja već 5 godina idem senkor i s-metalohlor prije sjetve pred spremač .
Sad kad se razbokori imaces bolji rod sigurno.To ce joj pomoci da se vise grana.Danas sam obisao soju koju je tukao grad. Na oko polovine biljaka ostalo je 1-2 lista , a od druge polovine ostali su patrljci duzine oko 10 cm. Pre grada soja je pocela ta tera treci trolist. Kakva su vasa iskustva, sta mislite da li ce se soja regenerisati ?
Danas sam obisao soju koju je tukao grad. Na oko polovine biljaka ostalo je 1-2 lista , a od druge polovine ostali su patrljci duzine oko 10 cm. Pre grada soja je pocela ta tera treci trolist. Kakva su vasa iskustva, sta mislite da li ce se soja regenerisati ?