Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad sam kupio Agromerkurov spartac sa S oprugama bio sam preporodjen u spartanju kukuruza i suncokreta. Mnogo sam lakse i brze odradio posao i zbog brzine i pacijih noga rad je bio sloro isti kao kad se zagrnulo sa klasicnim motikama namenjene za to.Neće mnogi to da priznaju ,ja dosta pratim zbog mog problema pa vidim da 80% nije bolje košeno. Ja sam tražio baš zbog toga sortu koja ima višlje mahune, po mom izboru to su fantast i wendy ima ih još (galeb ,rubin,gorštak,angela) mada ih ne sejem ali su im prvi spratovi na ok visini.
Još sam primetio kada se šparta sa S oprugama i pačijim nogama i malo nagrne tj ostavi uvaluicu između redova ,lišće tu nalegne lepo pa nema problema kada se kosi maksimalno nisko.
Kad sam kupio Agromerkurov spartac sa S oprugama bio sam preporodjen u spartanju kukuruza i suncokreta. Mnogo sam lakse i brze odradio posao i zbog brzine i pacijih noga rad je bio sloro isti kao kad se zagrnulo sa klasicnim motikama namenjene za to.
Medjutim godinu dana posle kad sam kupio jos jednu bateriju i poceo i soju spartati, bas sam taj plus primetio pri spartanju da u tim uvalama pri kosenju svo lisce se sakuplja i ne pravi nikakav problem pri kosenju, cak i kad je to lisce donekle vlazno.
Sto se tice te kosine odnosno ugla hedera u odnosu sa zemljom, sa Zmajem nemam takvih problema. Pre ce kosa da se zabije u zemlju nego da se dno hedera trlja po zemlji.
Koliko ima istine u tome da vlada neka susa u J Americi?
Ako je rod tamo stvarno los ima valjda neke nade za popravak cena, sto i ne mora da znaci jer mi smo slepo crevo ovde!
http://www.agrosmart.net/vesti/galetinlos-rod-juznoj-americi-pogurao.htmlKoliko ima istine u tome da vlada neka susa u J Americi?
Ako je rod tamo stvarno los ima valjda neke nade za popravak cena, sto i ne mora da znaci jer mi smo slepo crevo ovde!