ichbinmilan
Član
Ja odustao od današnje setve soje, zemlja pored reke u ravnici. Neka prodje ovaj talas pa onda.
A ja baš danas odlučio da ipak sejem soju, na 2 ha pored rečice. Šta ti je život
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja odustao od današnje setve soje, zemlja pored reke u ravnici. Neka prodje ovaj talas pa onda.
na 1.5 jutro sam bacio 220 kg ureje,planirao sam prvo da sadim kukuruz ali sad sam nabavio soju.da li je to previse ureje za soju.da li moze da se sadi soja?
A može i da ti polegne sva to je bas puno uree.Plus što će ti biti produžena vegetacija i u berbi gomila zelenih mauna.Moj ti je savet pred zatvaranje redova dva puta sa nekim jakim kalijumskim đubrivom oprskas dva puta.Razmak na nedelju dana.
Zasto kalijum?
A otkud u Map-u kalijum?
Fokus ultra,Fusilade torte, sve u gornjim granicama možda i preko toga.Kako se mogu resiti trske? Ima kanal pored soje i vidim da poceo da nikne i po njivi,jel ima neko neki savet?
Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk
A da probaš dublje da oreš ?
Nego aj pomozite vi meni . Imam problem sa nekim korovima kojih je malo pomalo sve više , a možda ih i nema kod drugih . U soji konkretno , koja je oprskana pred nicanje i sencorom i totalom , ali kako je nicala soja tako je nicala i menta (metva , majina dušica) i čičoka u par krugova . Ima i palamide ali za nju se ne brinem , neku od nje je dokačio total ali još nije izgorela a koja preživi riješićemo .
Nego trebaće nekako dosta rano rješavati metvu . Inae niče iz rizoma , spojenih žila , slično kao palamida i sijerak . Čime ići ? Ili da pravim od metve čaj , a i čičoka navodno valja za nešto ?
Iz koje je ovo knjige ?