MARČELO
Član
F.E.A.R. jel ova soja tretirana pre kise ili zahladjenja,pitam zbog ozegotina na liscu I sa cime si je tretirao?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
F.E.A.R. jel ova soja tretirana pre kise ili zahladjenja,pitam zbog ozegotina na liscu I sa cime si je tretirao?
Mislio sam u kratkom vremenskom periodu od dan dva posle tretmana. Primetio sam ranijih godina kod mene da takve ožegotine nastaju baš tad kada se tretira neposredno pre zahlađenja sa imazamoksom (pulsar ).Tretirana je iz dva puta,pre nesto vise od mesec dana prvi put i pre 10 tak dana drugi put,pre dva dana ospartana...tako da je bilo i hladno,toplo i kise i sunca...sve je prosla
Raco ti si i prošle godine postavljao slike soje bila ful od starta ali joj ponestalo benzina u završnici ako se dobro sećam.
Kada je kišovita godina nema puno odstupanja u sortama ali kad je sušna itekako iam razlike u sortama.Verovatno je Peđino iskustvo od prošle godine zato mu se Belga ne sviđa.