danger
Član
da,nista posebno......jos kad uletim da je vrsim kombajem
,sva se umrsi......
![Razbi :udri: :udri:](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/udri.gif)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neće naškoditi soji ali tri dana posle prskanja, naravno ako su vremenski uslovi povoljni, korovi opet niču. Total deluje samo na zelenu masu ali ne i na one korove koji klijaju ili su pred nicanje.Mislim da je to bacanjegrunt je napisao(la):Dali je neko prskao soju totalom znaci poseje se i oprska se totalom pre nicanja a korovi krenu,samo voditi rac una da ne nikne soja sta mislite kakvog bi to uticaja imalo na korove koji tek nicu i dali bi to stetilo soji?
Herbicidi za inkorporaciju su dosta jeftini i imaju dosta širok spektar delovanja, pored ostalih korova i na tatulu ali mislim da na ambroziju slabo delujusorin je napisao(la):Ima li neko iskustva sto se tice dubinskog prskanja ili inkorporacije?
Ove godine smo se namucili sa Ambrozijom i Tatulom!
Sve zavisi u kojoj su fazi korovi kada se prskaju. Pomeni najbolja konbinacija za prskanje širokolisnatih korova u Soji je 80gr Oxsona, 8gr Harmoni i 0,3 Pivota po ha, to je konbinacija koju primenjujem dosta godina unazad i rezultatima sam prezadovoljan.Ova konbinacija uspešno skida i Tatulu i Ambroziju ako nisu u poodmakloj fazi to vam tvrdim iz iskustva.sorin je napisao(la):Ima li neko iskustva sto se tice dubinskog prskanja ili inkorporacije?
Ove godine smo se namucili sa Ambrozijom i Tatulom!
Prskaš celom širinom prskalice i malo sačekaš da se pripremi oprskano-dok napuniš drugi rezervoar prskalice-sorin je napisao(la):Pretpostavljam, setvospremac pa pauza desetak dana, pa onda prskalica i odmah setvospremac?
Sta sa prskalicom, prskati celu sirinu ili ici samo sa srednjim diznama?
A setvospremirati ranije pa sacekati da pocnu nicati i u to sejati sojuZORAN.BNS je napisao(la):Neće naškoditi soji ali tri dana posle prskanja, naravno ako su vremenski uslovi povoljni, korovi opet niču. Total deluje samo na zelenu masu ali ne i na one korove koji klijaju ili su pred nicanje.Mislim da je to bacanjegrunt je napisao(la):Dali je neko prskao soju totalom znaci poseje se i oprska se totalom pre nicanja a korovi krenu,samo voditi rac una da ne nikne soja sta mislite kakvog bi to uticaja imalo na korove koji tek nicu i dali bi to stetilo soji?![]()
mi smo prošle godine rešili ambroziju sa cobrom. efekat skoro 100%.sorin je napisao(la):Za ambroziju mi je poznato da skoro nista ne deluje osim ako je uhvatis kad je bas vrlo mlada biljka
potvrdjujm, vec tri cetiri godine unazadzcurcic je napisao(la):mi smo prošle godine rešili ambroziju sa cobrom. efekat skoro 100%.sorin je napisao(la):Za ambroziju mi je poznato da skoro nista ne deluje osim ako je uhvatis kad je bas vrlo mlada biljka