Akoji je bio prinos te sojesteva 1984 je napisao(la):Sta ce ti nitragin?To je meni bezveze mesati sa tim isto ti dodje.Moj stric drzao soju 2 godine u dzaku niti je mesao ni selektrirao i lepo mu nikla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Akoji je bio prinos te sojesteva 1984 je napisao(la):Sta ce ti nitragin?To je meni bezveze mesati sa tim isto ti dodje.Moj stric drzao soju 2 godine u dzaku niti je mesao ni selektrirao i lepo mu nikla
steva 1984 je napisao(la):Sta ce ti nitragin?To je meni bezveze mesati sa tim isto ti dodje.Moj stric drzao soju 2 godine u dzaku niti je mesao ni selektrirao i lepo mu nikla
15 meteri prosek na 5 jutara sa 3 razlicita zemljista bez vestaka sa nesto ulaganja u hemiju.mica967 je napisao(la):Akoji je bio prinos te sojesteva 1984 je napisao(la):Sta ce ti nitragin?To je meni bezveze mesati sa tim isto ti dodje.Moj stric drzao soju 2 godine u dzaku niti je mesao ni selektrirao i lepo mu nikla
NS semejan je napisao(la):kojoj semenskoj kuci pripada rubin
Rašo koji je bio prinos.rasa02 je napisao(la):Ja sam je sejao i bio sam prezadovoljan.Pripada I grupi zrenja znaci nesto je ranija od sorte ZP Lana koja takodje nema Kunitz tripsin inhibitor i moze se davati starijim kategorijama zivotinja bez termicke obrade,sto je velika povoljnost za proizvodjace.
milanmozgovo je napisao(la):ratari da vas pitam dali vi sejete soju koja se ne pece i nije modifikovana a moze se davati na stoku?
Branko je napisao(la):Nitragin se ne stavlja radi poboljšanja klijavosti, nego radi boljšanja snabdevanja biljke sa azotom, nastaje sibioza između biljke soje i azotofiksatora.