Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zanima me dali mozda neko zna gde bih mogao da nadjem levu trubu zadnjeg tocka za marseey ferguson 30,nisam siguran koje je godiste,ali je dosta star,otprilike 1965god
ako neko zna molim vas odgov u pp
hvala unapred
Bice slika i pre i posle sredjivanja,sada sam u guzvi danas sam se vratio iz banje pa mi se nagomilalo dosta poslova.Verovatno ce sredjivanje biti tek preko zime.Trebace mi za njega neki plugovi za jesen(ne znam koji bi mu bili dobri,zadnje gume su 20,8x38.Pozdrav.Daj neke slike da vidimo, to je dosta rijedak model, vrlo je cijenjen u Njemačkoj.
i ja imam takvog resenje samo polovan orginalan auspuhPozdrav,interesuje me imam IMT 539 i poprilicno mi je bucan(glasan),ima dosta 539 u selu i nijedna nije bucna kao moja,kupio sam nov auspuh i stavio ali nista nema poboljsanja,znate li vi mozda u cemu je problem.Pozz Unapred zahvalan
Prodat onaj masej sto si ga gledao u Rumi na vasaru.Da nije stigao kod vas u krajeve?Na fotkama svi deluju lepo. Smem da se kladim da svaki od tih traktora izuzev onog Tornada manje tandrce u kabini od novog Belarusa 1221.3 kojeg sam pre neki dan drugaru doterao novog.