Slobodna diskusija o traktorima

Koje brdo bokte,ovde najvece brdo bude kad strucne traktor preko krticnjaka nekog.

Па није војводина свугде као тепсија. Овде код мене би пробио патос притискајући кочницу. Друга слика, вода је буквално просекла брдо и однела земљу у језеро, толики је нагиб.
661a5547f4bfece266e05362e037136a.jpg
092bfcdf804d9e64a6edac832eea6fda.jpg

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Ma nisam ja pitao kako ce da stane nego kako vuku prikolice na bele, ili mogu li prikolice na zelene? Odnosno ako je sve registrovano da li znate da je neko kaznjen ili se pusta?

Послато са 2412DPC0AG помоћу Тапатока

Da li neko zna nesto o ovom Nemackom sajtu sto se reklamira na polovnim automobilima za traktore i bagere.Da li je i to neka prevara ili je sajt u redu.

Pa koja dužina ti treba? Kojih dimenzija je fabrički? Ne možemo znati mi kakav treba tebi toplink, to samo ti znaš spram priključaka koje kačiš

Sent from my 23127PN0CG using Tapatalk

Mislim da su mehanički 55cm u sklopljenom stanju. Meni je to ok. Tako da bi ovaj sa slike valjda zadovoljavao potrebe. Mašine koje kačim su max 600-700kg, a uglavnom manje. Hteo bih samo da sebi olakšam štelovanje. Zato i pitam, jer nisam do sada koristio hidraulični - ovaj, ili neki bolji, i ima li ovakav jeftiniji i slično.

Imam Tumosana 8105.Otišao mi sinhron na reverzeru za napred,tako mi rekli ovi iz Agrocesle.U pitanju je reverzer sa kvačilom.Interesuje me da li znate nekog majstora ko bi to mogao da odradi,ovi iz Agrocesle su zauzeti.

DAl ima neko ideju sta moze biti, Hattat T4100 serija,,kvacilo je prestalo da odvaja kako treba ,,zvao servisere u vgp mislili su da je otiso glavni cilindar kvacila da nemoze stvoriti dovoljan pritisak,,to smo promenili dostelovali kvacilo odvajalo je 10,,15 puta i opet isto neodvaja opet dostelovo tj,,odvio onaj sraf dole da bolje odvaja opet 10,,15 puta odvoji i tako dotezo 4 puta i u pocetku radi posle par puta neradi samo na palici onaj hi sift tamo odvoji normalno...sta moze biti problem ??dal se nesto unutra popusta ili nemam pojma,,jel ima neko neki savet

Ako ima nekakvu špijunku tj neki otvor da možeš videti unutra, proveri korpu kvačila, verovatno neka žabica-capica počinje da se lomi ili je neka osovinica preko koje se žabica oslanja.... Sve u svemu od tri žabice, jedna ne odvaji potisnu ploču koja nosi-vuče-okreće lamelu i zato ne možeš izbaciti iz brzine jer sinhroni drže (kao kad ne pritisneš dovoljno kvačilo). A iz Hi-Lo možeš jer su tamo klasični zupčanici, nema sinhrona kandži i ostalih drangulija. Sve u svemu, pokušaj nekako da baciš pogled unutra pa makar skinuo anlaser i endoskop kamerom pogledao unutra. I rešavaj to da ti ne shebe palicu menjača, menjač (sinhrone, kandže itd).

Nazad
Vrh