Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ko se ponovio?
Bio sam na prezentaciji Arme i dobro su je spakovali ali model od 110 ks je 30000.Sto kaze kolega Djondir..nisam jos naleteo ni na jedan da moze da se nadje za te novce a da ima ispod 10000rs.Ipak cu neki polovan stariji model dok je jos bilo kvaliteta i nije isti kao turcin.Suzio sam izbor na Agrotrona i NF Ts model a kao zadnja opcija mozda i neki Same Silver.
Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока
To mi je vec veliko,do 110ks planiram da ne menjam i prikljucne masine.Ts je za 6 godina mladji od Agrotrona za to vreme dete podje u skolu..ima ogibljenje kabine i malo bolju opremu od Agrotrona.Videcu od nedelje da krenem u obilazak da pogledam sta se nudi.Pantelija J.D 6800 je ko Bog.Jako moćan i sposoban traktor.
Mislio sam samo za oranje,da vuče 3 glave i veliku tanjiraču.Imam MF3060 bez prednje vuče koji bi bio za ostale radove,razbacivanje djubriva,prskanje,sejanje.
Bio sam danas da ga pogledam na oko lep ali nije to za mene..ne ispunjava moje zahteve..Sutra idem da vidim Nh seriju ts pa videcemoEto u BNS jedan pa pitaj prodavca!
Da li je ovo prepravljano ili je fabricki takav.Da li znas koliko je kw/ks?