milanbelarus920
Član
za koji traktor ti treba
Za sada jos uvek ni za jedan,ali ne daj Boze da zatreba za rusa i kejsa gde ici?
- - - - - - - - - -
Milane,hoces reci da Raka ne zna da uradi?
Meni radio na 565,traktor se ugasio u radu posle dva dana od njegovog servisiranja,mi ga zovemo a on kaze " kofu ladne vode i sipaj na pumpu", posle opet dva tri dana opet isto, on opet kaze "kofu ladne vode i polivaj"... Znaci ja kad podjem u njivu cisternu ladne vode i da polivam pumpu na svakih 2-3 sata... Po meni to nije majstorija kad ja moram da mislim dal ce da se ugasi a vode nemam,a sve to debelo ali debelo platio... Nije to samo kod mene slucaj,cela okolina ljudi koji se razumeju iole kako traktor treba da radi sa dobrom pumpom ne smatra ga bas nekim majstorom... A opet svi sa strane kpji dodju u Ljig hvale ga,e ko je lud u celoj toj prici ne znam... ne bih vise ispitivao to,vec bi nekog majstora da mu lepo platim i da mi lepo odradi kad mi treba i da budem zadovoljan...
- - - - - - - - - -
Znaci i bajur prevarant
Pa koga onda uzeti za majsora..svi zivi prevaranti..jel ima neki dobar u nasim krajevima..
Ma nije prevarant nego trtlja da zna sve,a ustvari pola od toga MOZDA zna... pa cim covek kaze za zetora super 50 iz 1960-te godine da je bolji i mocniji nego rus 820 iz 2010-te,i on sam ubedjen u to,znaci da je zaludjen nekim stvarima i starim krsevima i sklon budzenju i prepravljanu... to ti je kao i racinac iz Sutaca...