Pottinger
Član
Traktor ima preko 8000rs jel to puno za te fiatove motore? cijena mu je 7500€ vise mi se svidja serija 90 ali nemam ni jedan blizu da je 60 65 ks. Negdje sam procit oda je ova serija spora? imaju malu max brzinu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel ima neko ovu seriju fiata http://www.olx.ba/artikal/20125012/fiat-68-ks-danas-stigao-iz-svicarske-u-toku-carina/ pa da baci neki komantar ako mu nije tesko
Traktor ima preko 8000rs jel to puno za te fiatove motore? cijena mu je 7500€ vise mi se svidja serija 90 ali nemam ni jedan blizu da je 60 65 ks. Negdje sam procit oda je ova serija spora? imaju malu max brzinu?
da li zetor5011 moze vuci zmaj 222 berac
bas tako kolega. isto je i sa automobilima sto se uvoze na invalide. oni valjda ne placaju carinu il nesto malo. al kad se prosledjuje sa tog vlasnika na sledeceg obaveze se moraju platit koje su izbjegnute prvi put.Pa taj PDVmora platiti posle ako ga bude prevodio na svoje ime.