Valjda mu neće dirati klimu i hidraulik.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imaš stručnjake,pozovi,pa da dijagnosticiraju,ako nemaš broj,obrati se kolegi slobapatrola,on će ti dati broj
Prvo da pita gazdu dali je iglica na radnom ventilu ispravnaValjda mu neće dirati klimu i hidraulik.
Pretpostavljam da to nije "onaj"valov da u njega ispustamo ulje?druge namene su u pitanju...Ehehehe
Samo neka dobar valov spremi.
Mims ne zaleći se.
kad se nema za novo onda su dobri i ti 89-toZa imt vazi pravilo da se kupuju do 1989 godine proizvodnje.
Imaš li novi kada tako pričaš,u moje selo je prošle godine došlo 8 novih 539 nijedan nije imao prolema
Ne bih se bas slozio da su svu novi imt i imr losiji od starijih ja imam 539p kupljen prisle godine sam ima oko 400rs nikakvih problema,isto tako imam rakovicu kupljena prosle godine cele godine samo problema sa njom.sve zavisi kakav zapadne jer i oni sami kazu da po neki put nemaju delove i onda ubacuju sta nadju