Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
paorpaor je napisao(la):Za te pare,i jeftinije si mogao da uzmes nesto ovako http://www.agriaffaires.co.uk/used/farm-tractor/949960/john-deere-6900.html , mada to je samo moje misljenje. U svakom slucaju zelim ti sto manje problema sa novim traktorom
misasumadianc je napisao(la):Ne znam da li je ovo moje pitanje za ovu temu ali me intersuje ciji je proizvodjac traktora KUBOTA
Mislim da si u pravu druze, za nas standard i nse poslove IMT, je zakon! Kao sto rece ti, da je samo adekvatne snage!paorpaor je napisao(la):Ma jacu ponoviti po ko zna koji put moje misljenje o belarus traktorima. To nisu losi traktori za te pare i trajace dosta radnih sati,ali to je traktor koliko je i yugo auto. Ide on,ore,drlja,seje,kultivira,prevozi,ali zar i jugom ne mozes u grcku na more. Moze,naravno da da. Samo u mecki stignes bez da te boli glava. Nemoguce je porediti rusa sa bilo kojim traktorom sa zapada. Rus propisa na sve strane,kabina brzo propadne,pa se vlasnik brzo nadje u nezgodnoj situaciji. Otpadnu mu bubrezi,osteti kicmu,glava ga boli,leti nemoz da se ohladi,naguta se prasine. Prema tome moj favorit ispred rusa u svakom slucaju je IMT adekvatne snage.
doni nemam nista protiv tvog posta al ti zuti karton stojiMONTOYA je napisao(la):Nikada nisam imao priliku da uporedim IMT 577 sa Ursuzom 360 (u dobrom stanju) do danas,orali smo za žito u istoj tabli ja sa 577 i plugom 756.30 a on 755.20 znači išao sam 2-3km/h brže od njega sličnu dubinu (da ne zvučim kao J...Y) 577 je dosta nadmoćniji.
Upravo to sam hteo da kažemNorth ARMY je napisao(la):da ali i veci plug vuce,zar vam nije jasno i to da 70ks vuce 36coli a 52ks 20coli