nikola indjija
Član
oni koji imaju zmaja imaju vecnu stvar

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nikola indjija je napisao(la):oni koji imaju zmaja imaju vecnu stvar![]()
![]()
kako mu stoje nozevi.ipak je to nova tehnologija pa bi molio da mi objasnite.Zoran0230 je napisao(la):Sa dva noža(9E komad)-2500 o/min-ne ostaje ni travka iza njega
ma neeeee,ozbiljno pitam jer stvarno nisam video.a interesujeme pa ako moze objasnjenje.nikola indjija je napisao(la):jel ti to nas malo z....
Moracu jer moram priznati da su dobri i da lepo istarupaju.nikola indjija je napisao(la):poklapa sve kao i zmaj ,takve ces ti ugraditi na tvoj keder
to moze da se odradi na zmaju.ja licno necu menjati tarup na mom zmaju posto neradim usluzno branje pa nemam potrebe da bacam pare.ali da radim usluge branja sigurno bi ga zamenio.Zoran0230 je napisao(la):Kada bi na zmaja mogli tako nešto da ugradite (mislim da na forumu postoji čovek koji bi to mogao da odradi)-to bi bio drugi berač
Nikola kad budete nekom prodali polovnog berka onda se javitenikola indjija je napisao(la):oni koji imaju zmaja imaju vecnu stvar![]()
![]()