Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako li izgleda zitna korpa posle ovoga???I kako je ovo moguce bez blindi bez icega???
![]()
Ajd slikaj to kućište kako izgledaMoram sad napraviti poredjenje sa New Hollandom posto sam na biteru menjao lezajeve i na JD i na NH. Na JD sam se napatio kao Isus, ali se ne seam tacnog postupka samo znam da je bilo tesko kao nista do tad. Na NH sam zamenuo lezaj za 15 minuta i to samo zato sto je kuciste gde lezaj sedi ujedno i alat za skidanje. Znam da na Zmajevima mora neki alat da se pravi i onda je moguce, sto kaze Matic, da se mora seci. Na JD kad sam menjao lanac ovrsene mase i njemu pripadajuce lancanike i lezajeve takodje sam se dobro oznojao kao i dva pomocnika.
Agrovet ne mora da se rastura bubanj.On ostaje kako jesta a ležajevi se svlače sa osovine.
Ima istine,na kabini stoji veliki znak New Hollanda,kao i na nekim delovima,a ostatak kombajna i na najmanjem delu je utisnut zig Fiat.pa Levarda je New Holand samo drugacije ofarban.
Fendt i MF.Meni na sajmu rekose da je Fendt ista Laverda kombajn.Ovo za New Holland nisam znao.