Slobodna diskusija o žitnim kombajnima

Cijena je jaka u odnosu pošto su u Francuskoj ali nije on ništa lošiji od DF2680 a tu su oni .Sve zavisi koliko dobijaš za Landinija.

Pa nismo jos nista dogovarali on mi je ponudio kombajn u zamjenu. Vidicu sta ce bit ako bude povoljno mozda i uzmem. Samo onda necu imati veci traktor ostaje mi samo mali stajer.

Kombajn je uvezen prosle godine iz Francuske pa sad ne znam kakav je znajuci da su tamo masine vecinom unistene i moj landini je iz francuske i nije bas u najboljem stanju tako da ga hocu da prodam.

Gledo sam ga jesenas kako radi .Ide brzo i tarupira dobro .Toliko sam zapazio sa ceste . Zaustavio sam auto na povratku iz B Luke i malo ga posmatro kako radi.Trebalo bi da je IVEKO motor a ne FIAT. Možda bi mu dobro došle i gume 23.1 26 ,nekako ove uske i loše.http://www.pik.ba/artikal/2362940/kombajn-laverda/ Ovaj je dobro očuvan ,ko nov ,ali je za broj manji .nema sečku ni adapter.Ali može samo keš nema zamena ,neznam koliko ti to odgovara.

Između Prnjavora i dervente. Mislim,da je bilo posle ribnjaka pa na onom pravcu ,radio pokraj ceste , i pošto sam ja ganjao te Laverde dok nisam pazario DF iz radoznalosti stanem da vidim kako radi.Išao bi ja na kombajn malo bi i slikao ,nek je novo odelo ali ovi moji dosadni u auto ,hoće kući....

I meni pase zamjena. Vidicu nesto otici pogledat pa mozda se i dogovorimo. Samo je problem sto nema puno posla sa njim, ne bi se bas zaradilo sa njim.
Ima puno kombajna u okolini.

U pravu si ali trebam kupit kombajn svejedno. Alimoj stari je takav voli da kupi nesto malo skuplje i bolje pa da ga moze opet prodati posle par godina da nesto zaradi i ne izgubi puno da opet malo doplati i uzme nesto bolje. Al bice posla za onog ko hoce radit.

Kod mene ne registruje da je zavrsena. Nedjo..Jesu li se rasuli gosti .

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh