Slobodna diskusija o žitnim kombajnima

200 eura?Ovde je bio jedan doduše u stvarno dobrom stanju iz uvoza a plaćen je 7.500 eura.

Joj izvinite nije Conzul nesto sam se prebacio,moj je bio Columbos... Bio je u dobrom stanju nije bio nigde truo ali falio je motor,sad se kajem stalno kad se setim da sam nasao motor i ugradio ga mogao sam da ga prodam kao ispravnog za jos vece pare,jedan u mom selu platio 1500 evra jednom Columbosa ubi boze kakav je moj je bio 100 puta u boljem stanju limariski ali falio motor.... Sa njega mi ostali delovi i sa hedera sve pase na Mercatora.. Izvinite jos jednom ne namerna greska...:ppozdrav:

Postar Nisam išao da gledam još uvek ni jedan još uvek se samo raspitujem,onaj eppl940 na polovnim automobilim izgleda dobro na slici čuo sam se sa čovekom koji prodaje ceni ga 6400, ali šta vredi kad nema delova,a i konzuli su stari ali za njih se još i nađe kod mene ih ima i toliko se ne žale na kvarove,da li njih ima sa tanjim i sa debljim poluosovinama ,ako ima neki konzul povoljno u vašoj blizini pošaljite mi broj na pp.

A bas zelis conzul? Zasto ne pogledas neki jos clas, mozda gledas zbog sirine hedera,u slucaju da su uski putevi kod tebe. Ima i kod mene u 2sela do mog,epl mobil,stanje je dobro,mislim da je 80godiste,daje mi ga za 2000e covek,meni nista to ne znaci kad delove moram da dajem vece pare nego sto kosta kombajn.

Ma meni odgovara kombajn do tri metra keder,nekako mi je ovaj konzul najprimamljivi za moj dzep, gledam ja i ostale claasov-e ali su im cene dosta veće, voleo bih ja da imam i dominatora ali lova...

01072012969_zpsa786c29e.jpg

Šta mislite o ovoj spravi?

Bolje od jutene vrece da ga je..m

Ja imam na kombajn postavljenu onu posudu (kao sto veci traktori imaju) sto odvaja vece necistoce i desi se da po 4-5 dana ne pogledam filter i na njemu ne bude ni priblizno necistoce koliko bude za samo jedan dan s jutenom vrecom. Istina, svaki put kad kipam istresem krs iz te posude na usisu i nema problema. Ovaj uredjaj se cisti sam, tako da je to po meni jako dobra investicija.

Jeste odlična stvar.Jedino što treba da izvršim jedan zahvat a to je da premestim kućište filtera na drugu stranu pošto na ovom mestu gde je sada ventilator direktno nanosi svu plevu i prašinu na sam pred filter.Taložna posuda je takođe vrlo dobra stvar,nju koristim na beraču.

E ovako da kazemo ovo nije kombajn za male parcele,jer od mene je kombaj kupio manastir koji je imao vucni kombajn koji je placen strasno a efekat nikakav oni su ljudi rucno kosili i ubacivali u njega jer su parcele koje su u njihovom posedu male a njemu za okretanje treba mnogo mesta tako da vise izgazi . Uzeli su od mene maseja 30 za 12 * manje ::novac::.

A sto se tice tog pred filtera jeftinije vam je da uzmete plastican deo sa MTZ traktora tj mono ciklon.

Zašto nije dobra?????:sta:

Jutena vreca je nesto naj gore sto moze postojati da glumi filter krupnih necistoca na bilo kojem stroju. Kupio sam kombajn i imao je od jutene vrece sasivenu "kapu" tako da je dvostruko bila juta oko onog "burenceta". Majko mila, sta u filteru nisam nalazio, svaki bozji dan morao filter cistiti, poludio sam vise.

Od kako imam taloznu posudu na usisu, teram i po 4-5 dana a filter dolje i nakon 5 dana cisci nego poslije samo jednog dana s jutenom vrecom.

Ovo sto je matic kupio je jako dobra stvar i vrijedi svake pare.

Nazad
Vrh