Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam prilagodio kacenje sa Fara na klasa uradjen je ram naspram pogona jer je skoro isto kao na faru.Pogonska osovina se drzi na dva kucista lezaja i ta dva kucista imaju slicove za pomeranje gore-dole i levo-desno tako da mozes tacno da je ucentriras nije mogao kardan da se ubaci jer je adapter od 4 reda pa je sve u knap spojena su dva zupcanika sa duplim lancom jedan zupcanik na osovini adaptera a jedan na kombajnu i to je to.Nezgodno je kad je pogon dole onda se preradjuje na gore sve.zanima me da li se razlikuje prihvat(kacenje)adaptera za klasa i fahra?
gdje god na netunadjemsve je bilo na faru,pa neznam da li odovara i na klasa?
i da li se i pogon moze prilagoditi?
Mozda je vjetar previse otvoren (pre brz) pa izbacuje zrno sa sita nazad?
jos pojma nemam...stoji u supi vec 3 godine...kupio sam ga od komsije za 400E bez motora...pa sam montirao od 780-ke sestak motor...pa hoce da mi padne na stranu zbog tereta motorahehehehe...pa mozda su i slicni....![]()
kako se snalazis sto se tice delova?
---------- Poruka napisana u 19:11 ---------- Prethodna poruka je at 19:07 ----------
Zaboravih da pomenem cinjenicu da je Deutz Farh kasnije kupio Köla-u....a cak sam ih nalazio na internetu i pod nazivom ,,Ködel & Böhm"...pa je ovo izgleda skracenica-Köla....![]()
a ovaj claas evropa je 1959.godisteHAhahahhaNije na prodaju....to jos moj deda kupio dok je bio mlad...ima sigurno 30-ak godina..
Pa ti kao da pravis kombajn za reli...
Izbaci slike, bas bi voleo da vidim tvoje resenje!!! Dobar si...heheheh![]()
kojim kombajnom?sa claas-om?Jel si radio ranije kombanjnom?