Slobodna diskusija o žitnim kombajnima

Људи из Вршца купили Змај 142 у Сомбору и са два адаптера га терали каже 20 сати. Реко јбт па јесте и шатор имали, каже 100е нафте и 4 пљенџе. 🤣

Он сигурно 25кмх ако не и више 3580 иде 25кмх. Ја да се питам ја би то претерао опет од 900е остане и за печење, нафту и казну не дај Боже. 😁

Он сигурно 25кмх ако не и више 3580 иде 25кмх. Ја да се питам ја би то претерао опет од 900е остане и за печење, нафту и казну не дај Боже. 😁
Samo me muči Novi Sad. Ostalo ide kao ladna voda 😅
Da se uračuna i dva ručka za plave momke, opet mora ostati više nego pola 😅

Da li se nekome desavalo da nece da odleti lisce i kukuruzovina sa sabirne ravni? Ne znam ni otkud toliko toga. Vetar je na 900obrtaja. U pitanju je kombajn deut fahr 4065hts
3f65d770e1204f207d954c5c01538835.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Verovatno nisi stavio na korpu onaj cesalj ili parce lima kako koji.
Druga varijanta moze biti da ti fali na pocetku slamotresa deo te resetke i pada sve direktno na sabirnu kroz slamotres.

Posle turbo separatora imaju resetke. Sve su tu. Proveravao sam. Na slamotresima je sve izgledalo ok. Taj deo nema veze sa usmerivacima za vetar? Oni stoje prema gore

Radim prvi put sa ovim kombajnom. Radio sam sa djurom i ovim adapterom i bilo je sve ok.Imam utisak da ispod separatora propada ta komusa ili kako je zovete.

Nazad
Vrh