Slobodna diskusija o žitnim kombajnima

Obrtaji povratne mase? Jel su na bržem ili sporijem?

Ti sto vise otvoris sita vise ces imati pobratne mase
Ubacuje ti puno otpada na donju situ.
Jel ti gornja stelujuca?
Jel ti repica cista u bunker?

Ako otvara gornje sito imace vise povratne mase ali ako otvara donje imace manje mase na povrat ali ce ici prljavije u bunker

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Probaj skinuti "povišicu" sa zadnjeg lima lađe, onaj dio što spuštaš kada trebaš vaditi sita.
Ja u suncokretu moram skinuti taj nastavak lima da masa može prijeći preko lima van lađe, inače mi se dešavalo kao i tebi, nakon 100-200 m začepi povrat i izbije poklopac.

Probaj skinuti "povišicu" sa zadnjeg lima lađe, onaj dio što spuštaš kada trebaš vaditi sita.
Ja u suncokretu moram skinuti taj nastavak lima da masa može prijeći preko lima van lađe, inače mi se dešavalo kao i tebi, nakon 100-200 m začepi povrat i izbije poklopac.
Kako onda cu ucvrstiti onaj produzetak sita?Kod mene je fiksni taj produzetak kao nosevi ako me razumijete?

Kako onda cu ucvrstiti onaj produzetak sita?Kod mene je fiksni taj produzetak kao nosevi ako me razumijete?
Ja produžetak sita učvrstim na bočnom limu lađe, imamju dva navoja, a produžetak sita na krajevima ima limove i u limovima izrezan prorez da može naići navoj, i učvrsti se maticom i debelom podloškom. Slikam ti sutra

Zasto mi se skuplja mnogo onih iglica od zita na pocetak gornjih sita i vremenom se zalepi veca kolicina i onda vetar ne moze lepo da radi? U pitanju je deuth fahr topliner 4065hts. U bunkeru ih nema. Obrtaji su na 1000. Vetar na 900. Generalno dosta mase dodje na gornja sita

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazad
Vrh