Znaci toliko je dobar?Uzmi nekog Dominatora i Bog da te vidi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znaci toliko je dobar?Uzmi nekog Dominatora i Bog da te vidi.
Mislis da je ispred konkurencije ?Uzmi nekog Dominatora i Bog da te vidi.
Mislis da je ispred konkurencije ?
Dodji 'vamo kod nas u Klenak, puno je povoljnije u istom rangu I to bez konkurencije- provereno.Skupi su kao zlato. Gledam ove 68s, do nekih 2000rs, treba izdvojiti 30000€ u Njemackoj, plus prevoz, carina..
To za Srbiju ne vaziAko me znas sta je dobro, pitaj sta je skupo.
Nisam kompetentan za poređenja tipa da li je ispred ili iza konkurencije ali mogu da kažem da sa većinom ima zajedničko samo ono kombajn.
Manjevicu, gde sam ja pominjao zmaja, pitao sam dal je ispred konkurencije a to je tvoj kombajn, mozda NH TX 34, neki DEUTZ i takoDa, ali nema delova na trafici kao za Zmaja.
Manjevicu, gde sam ja pominjao zmaja, pitao sam dal je ispred konkurencije a to je tvoj kombajn, mozda NH TX 34, neki DEUTZ i tako
-Dobar dan ,-dobar dan ,-Molim vas novine ,cigare i dva dela za zmaja . -Nemamo delove za Clasa ,-Kažem za ZMAJA ,-Izvinite nisam vas razumela , izvolite.
E i sa vrticem u srbiji ce da zaradi u pm.Bolje da je kupio stampariju da radi pasose.Nema vise ni za Zmaja. Eno čuveni Srebro Zmaj Promet u Futogu bori se egzistencijom samo kaže odlaže već par godina kad će zatvoriti radnju da prepravi u deciji vrtić.
Sent from my iPhone using Tapatalk