@Peto1
Slagao sam dva dana ako to nesto znaci ugrubo sam rekao 2 nedelje inace preciznije 16 dana
Ako mi neverujes pogledaj moje postove u rublici
Kocene, broj malih... to mi je druga zenka sto mi se sad okotila ona prva je sve izgubila a od trece zenke nemaju dve nedelje jos im fali 1 dan. Inace imam jos svega tri zenke i sve su skotne treba pocetkom decembra da se kote. Ne bi varao ljude i govorio neistinu
Laz i prevara su nesto najvise sto mrzim u zivotu. Ima sad i kad nije zlonamerna laz nego sala kad se neko zeza al veruj mi nije ni zezanje kazem ko sumnja nek proveri moje postove i datume u rublici
Kocenje....
Ovi sad sto sam ovog malca uslikao ima ih u leglu 7 stariji su 3 dana od ovid mladjih i primetno su veci a ovi mladjih ima samo 1 vise u leglu. Posto mu mesanci mozda je do genetike a mozda je i do majke posto dobijaju istu hranu.
Mozda te slika ipak malo zavarala jer to nisu moje sake sto ih drze to mi je devojka mnogo su manje nego moje
Sto se tice velicine mogu ti reci da su velicinom i mene iznenadili nisam ih takve ocekivao jer je ova bela zenka sto se okotila par dana ksnije bila oko 1kg teza i primetno veca od ove ovnolike sa mog avatara a ipak su od ovnolike mladunci primetno veci.
EDIT:
Inace peto1 samo da ti kazem da je ovo jedan od sitnijih u leglu ima jedan isto mali Djura koji je skroz siv i on je ubedljivo najveci u leglu igleda kao mali medved u odnosu na ostale. Dobro je sto njega nisam stavio jer onda mi tek ne bi verovao