Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ovi zecici u levom boksu su stari 32 dana majka panon x otac panon ,a ovi u desnom 30 dana majka panon x otac hajkom ,ova zenka u donjem levom boksu trebala je da se okoti pre 2 dana al jos nista
mladi muzijaci sareni je star oko 6,5 meseci a novozelandski oko 4 meseca
SHONE ljepi su ti panonci i ova dolje hajkomka,a vidim imaš i jednog šarca.Zanima me kako si zadovoljan sa panoncima-hajkomima jel napreduju onako brzo kako svi govore mislim ih nabaviti panonce ili hajkome pa da čujem komentar od tebe koji ih imaš
Hvala cuna...jos ti nista ne mogu reci sto se tice napredovanja videcemo kad budu imali 3 meseca,jer to su mi prva dva legla,a i prve panon zenke tako da jos ne znam kakvi ce biti rezultati sto se tice zenki panon su mi se jako dobro pokazale kao majke a pustio sam ih pod zeca kad su imale oko 4 meseca cak mozda nesto i malo manje
- - - - - - - - - -
nego jel mi mozes reci ova zenka dole u levom boksu je trebala da se okoti 22.10 i jos nije pa ne znam da li da cekam jos da vidim oce se okotiti ili nema nista od toga pa da je pustam ponovo pod zeca?
Moj prijedlog ti je da je ostaviš još dan do dva dana jel ženka može prenjeti trudnoću par dana,pa ako za tih par dana nebude ništa slobodno ju pusti pod zekana