Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

pa gde su ti slike da vidimo te sibirske berberineGunner_ je napisao(la):imam dve malde zenke zanimame koje su rase, od drugarice koje sam kuopio ona kaze da su SIBIRSKI, ja sam gledao sl na netu i isti su kao panonski beli pa me zanima dali postoji tu razlike i da li postoji ta sibirska rasa zeceva?
??
sladjana je napisao(la):Kopajko prelepa je.Hvala ti puno.E bas jeste prava stidljivica
e pa nece moci
mora da jede i granule bice joj potrebne kad jednog dana bude majka.
.Moja miljenica sve napada .Mnogo je lepa al je i zastrasujuca.Mene vec nece da ugrize i ogrebe al ostale ...
ha ha katastrofa.Samo spusti glavu krene da grokce kao prasence i u napad.Ne da da joj se dira nista iz kaveza.Skoci na coveka i sve ga izgrebe il krene da gricne.Na mene je ljuta samo kad joj je vruce pa je nervozna.teraju me da je pustim na parenje al ne dam je dok su ove vrucine.Obozavam je.Nisam znala da zec moze biti tako interesantan i pametan.

Svaki put kad odem kod kolege sa posla on mi spakuje neki komad. Posto voli sarene kunice i neke boje kad mu se svide on ostavlja za priplod. Neke duplikate koji mu se posebno svidjaju pokloni prijateljima kako bi u slucaju neceg nezeljenog mogao opet takve da nabavi. Sad sam na 6 komada 5 zenki i 1 muzjak i ako sam mislio posto sam pocetnik da uzmem 2 zenke i muzjaka. To mi je dovoljno za kucnu upotrebu posto ne nameravam da prodajem pa cak mozda i mnogo jer necu samo zecetine da jedem

barakuda je napisao(la):Koliko si placao zicu?