Sloba31
Član
I meni se to desilo u kajsijama ali nisam povezao da je to od slavola mada sam ga koristio. Mislio sam da je to od kisne 2014. godine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Iz mog licnog iskustva Slavol u vocarstvu jednostavno nema sta da trazi, iz razloga sto produzuje vegetaciju... Da pojasnim sta se desilo kod mene! Pre nekoliko godina kada su ga reklamirali na sva zvona, kupio sam slavol da probam. Po preporuci, prskao sam folijarno preko lista, ubacio sam i u vodu kojom sam zalivao voce. Zalivao sam u toku Jula meseca par puta, ne vise. Bio sam iznenadjen koliko je list bio jedar i zdrav, prirast je bio odlican.
ALI, kad je dosla jesen list se zeleneo kao u sred leta, stajao je tako zelen sve do pred kraj novembra, pao je sneg na skroz zelen list i sve sadnice (srecom mlade su bile, pa se nisu slomile) slepio do zemlje, morao sam da stresam sneg sa sadnica i da ih uspravljam... Imao sam srecu sto te zime nije bilo preterano jakih mrazeva te sadnice nisu izmrzle. Od tada vise Slavol ne koristim, vegetacija traje dok treba da traje...
I meni se to desilo u kajsijama ali nisam povezao da je to od slavola mada sam ga koristio. Mislio sam da je to od kisne 2014. godine.
Kako ti se cini kad bi samo jedno prskanje s proleca islo, dal bi onda previse produzio vegetaciju? Razmisljam jer mi visnje nesto zaostaju u razvoju, pa da ih malo "pojacam"...