KishRobert
Prijatelj Foruma
Sto bi moj drugar rekao,nije patio!Jedna dobronamerna zamerka.... Zašto nisi napravio konusno dno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sto bi moj drugar rekao,nije patio!Jedna dobronamerna zamerka.... Zašto nisi napravio konusno dno?
Na slikama nisam skontao čime si uradio iznutra ,jeli to spolja poc.lim?Inače super komplet ideja
Opet jedna dobronamerna. Ne mora da se lopata. Zašto ne olakšati sebi ako možeš. A to da li je strašno ili ne..... zavisi od dosta faktora....
Šac metodom objekat ti je jedno 20metara. Na 4 ispusta će ostati 15-20t. Da si izbacio zidani deo,anker ploče za stubove postavio u donji temelj i odatle krenuo u visinu a konus (koji može da se napravi od lima,ne mora beton) izvuko na jednu stranu ne bi morao ništa lopatati. Doduše morao bi imati više ispusta ali to nije problem po meni. Super je to i ovako,ali kao fizičar na lopati vidim greške koje ne moraju biti mada sam ih i sam napravio. Nadam se da sam bio jasan.... I još jednom-kritike su mi dobronamerne.
P.S. postavi mrežu ili lim gore do krova da povećaš kapacitet.
Svaki popa ima skladiste,i to vise komada...Tako je. Jel i popa ima skladiste kada je u temi?
Pazi nije da mi bas treba al ako se dogovorimo...Jel treba nekome sonda za uzorkovanje zitarica, 2m duzine, 45mm precnik? Nije bas original.
Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока
ima ziska a ima i pauci a ima proklijalog kukuruzaDa li je neko proveravao kućna skladišta?Čujem da ima žižka.