Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam stavio sa 19.3 vlage , termometar sa sondom sam ubo u sredinu za sada temperatura 12 prilikom sipanja bilo je 19 , ne mrzi me da pogledam svaki dan , neću čekati proleće sa tom vlagom prodaću ga do marta ( treba )Ja sam moj stavio sa 19%. vlage,na dva metra sirine i 1.6 metra visine,hladan kao led.
Nista mu nece faliti,kod mene najveca vlaga bila u jednoj turi 20,4 za sad hladan kao led.Kako ce se ponasati kukuruz sa 18%vlage i 1.7m visine 2 m sirine klasicna kotobanja opasana mrezicom od fasade?
Nemojte se zavaravati da sa tom vkagom nista da mu nece faliti,Cim se steknu uslovi da krene da se oslobadja vlage poplesnivice garantovano,Nista mu nece faliti,kod mene najveca vlaga bila u jednoj turi 20,4 za sad hladan kao led.
A da li ce spustiti vlagu ako se lopatira?Imate li kupce za taj kukuruz sa 18-19% vlage?On vlagu nece gubiti kada je skladisten u zrnu.Kontrolisite taj kukuruz i vizuelno ne samo temperaturom,ja sam tako naderao pre par godina sa plesnima.Mene su zvali nakupci i svi mi traze prirodno suv DO 17 % vlage, da bi ga stavili u dzakove i slali za Makedoniju.Preko 17% vlage im ne treba...
A da li ce spustiti vlagu ako se lopatira?