Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo je moj nacrt za ovcarnik.Imam samo 13 godina i nemam bas nekog iskustva u tehnickom crtanju osim sto taj predmet imam u skoli. I evo ga moj nacrt ovcarnika,radjen na radnom stolu,ovo su neka od uputstava:
tamnije linije - prozori
isprekidane linije vrata
ova dva donja obora su za 40 ovaca (20+20) a ova tri gornja su: najmanji (prvi s leva) je mesaona za koncentrat,drugi je tzv. "porodiliste" gde su ovce sa jaganjcima starosti do 5 dana,i treci je obor za jaganjece kapaciteta 50-80 jaganjaca, tj.tu se jaganjci hrane i tove za dalju prodaju ili eventuelno jagnjad za priplod![]()
![]()
Svaka cast decko za tvojih 13 godina nek si ziv i zdrav kad ovako ozbiljno razmisljas. Dao bih ti jedan predlog da ovaj hodnik sa 2 prosiris na 3 metra i da ostavis vrata i na pocetku i na kraju hodnika da bi mogao traktorom prolaziti kroz njega prilikom ciscenja objekta osim ako nemas neko pametnije resenje za ciscenje.