milos bota
Član
jeste diznu 22 (tifon 82 mm 420 metara)veću nisam probo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo neka mi neko objasni kako to izvesti i ja mu skidam kapu. Jednom smo probali ispustiti vodu iz creva i nikad vise. Namucili se za sve pare.Uputstvo za upotrebu tifona
- - - - - - - - - -
Pricali smo dali treba ili ne ispuštati vodu iz creva
evo kako ispustam a na starom tifonu na orukSamo neka mi neko objasni kako to izvesti i ja mu skidam kapu. Jednom smo probali ispustiti vodu iz creva i nikad vise. Namucili se za sve pare.
Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
Pa ''rinka'' ima krupan mlaz i upljesce tlo, ako hoces suprotno nadjes izraelce ''naan''323,ali mali protok i poluprecnik zahvata. Ako ti pak odgovaraju ''rinke'' onda uzmi indijske ''aqua'' broj 25, povoljan rasprskivac dosta kvalitetno uradjen sa solidnim dometom i propusnom moci.Ma gledao sam to vec ali me muci to kako ce se pokazati,da mi je da neko preporuci ko je vec imao nesto takvo.Npr.ne odgovaraju mi oni sa krupnom kisom jer dosta sabije tlo a opet treba mi da bar 10m ide u poluprecnik.Vidim ja da ovde pise koliko to ide u sirinu ali pitanje je da li je to i u praksi bas tako,ima tu jos mnogo stavki koje me zanimaju zato bi ako odlucim za ove nove voleo cuti iskustva od onih koji ih vec poseduju.Ove stare Rinke mi najbolje odgovaraju ali ni od koga da nadjem da ih prodaje
Pa ''rinka'' ima krupan mlaz i upljesce tlo, ako hoces suprotno nadjes izraelce ''naan''323,ali mali protok i poluprecnik zahvata. Ako ti pak odgovaraju ''rinke'' onda uzmi indijske ''aqua'' broj 25, povoljan rasprskivac dosta kvalitetno uradjen sa solidnim dometom i propusnom moci.