putin
Član
Ispod 10 bara za taj tifon pritiska ja ne bi gledao.Na 8 bara pumpa tifon 350m fi 75 gura,radi on al nije to to.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ispod 10 bara za taj tifon pritiska ja ne bi gledao.Na 8 bara pumpa tifon 350m fi 75 gura,radi on al nije to to.
Jel moze neka preporuka za dubinsku pumpu koja bi terala tifon fi 90 350m sa topom,koliki bi pritisak morala da stvori i koju kolicinu vode da izbaci u minuti i naravno koliki je pritisak potreban da bi top funkcionisao...
Da li prebacuje na toj ručici? Kod mene je isti princip rada ali je tifon malo veći. Nećeš ga nikada uspeti namestiti da radi perfektno. Meni npr. 5 sati radi bez greške i taman misliš kako imaš dobru a jeftinu mašinu i onda počne da zezaI nikolaindjija ima isti takav tifon i znam da mi je govorio da ima isti problem.
To je mozda potrebno za tifone od pre 20 godina. Novi tifoni sa turbinom pocinju da namotavaju vec sa 2 bara na ulazu. A za top je oko 3-4 bara sasvim ok.Ispod 10 bara za taj tifon pritiska ja ne bi gledao.Na 8 bara pumpa tifon 350m fi 75 gura,radi on al nije to to.
Putine koji tifon imas?
Druze eno proradio,tacno me zajebava garant...Da li prebacuje na toj ručici? Kod mene je isti princip rada ali je tifon malo veći. Nećeš ga nikada uspeti namestiti da radi perfektno. Meni npr. 5 sati radi bez greške i taman misliš kako imaš dobru a jeftinu mašinu i onda počne da zezaI nikolaindjija ima isti takav tifon i znam da mi je govorio da ima isti problem.