matkoviczoran1
Član
Koji datum je bio kada ste predali zahteve.J a nisam dobi jos odgovor predao sam 9 februara . Znaci kod vas ce biti 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Konkurisao sam za tifon irtek fi 100/400 metara iz agropanonke a kišno krilo plaćam kešom.Zahtev sam predao prvog dana 4.februaraZlaja, tesin
Za sta ste konkretno konkurisali? Tifon(proizvodjač, dužina, prečnik), agregat, cevi, pumpe?
Dobra ideja je za te pumpe na benzin da ih uzmes jeftinije je gorivo nego za dizela a jednostavno treba da se ubaci uredjaj za plin i onda dve boce i gas se koristi koji je sad 80 din po litri.Ovako nudi mi jedan lik ovakvu pumpu za vodu kaze moze da potera 2100l u minutu dali bi to bilo dovoljno i koliko bi mogao da pokrece topa posto nikada to nisam koristio niti se u to razumem ova pumpa je benzinac a evo kako izgleda nova trazi mi za nju 1500 evra za polovnu ispravnu evo link kako to izgleda http://www.vogtag.ch/uploads/downloads/UP3Prospekt.pdf
Koji datum je bio kada ste predali zahteve.J a nisam dobi jos odgovor predao sam 9 februara . Znaci kod vas ce biti![]()
Bane šta je ono u pozadini ? Jel to krilo , a opet top , ne razumijem ?
koliko si u mogucnosti doci u bijeljinu imao je covjek prodo tifon ostala pumpa oko 25-30 kwDa nemo mozda neko pumpu da proda sa elektro motorom ,pumpa da je od 1400 do 2000l/min i da ima od 8 do 11 bara a motor da je do 30 kw