matkoviczoran1
Član
Moraš da ispišeš račun za prikolicu na vrednost za koju si je prodao,naravno sa iskazanim pdv.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne gleda se tržišna vrednost nego knjigovotstvena.
Drugari, kad se podnosi zavrsni racun?
Nisam znao da ne moram da potpisujem nista pa sam se cudio sto me ne zove knjigovodja.20.3. je bio posldnji dan
Da li se u sistem PDV-a prijavljuje poljoprivredno gazdinstvo, ili poljoprivrednik kao fizičko lice?
Valjda ide elektronski,ne trebaš potpisati.Mene je zvala,rekla da radi završni ...bla bla bla,nisam išao da potpišem.Nisam znao da ne moram da potpisujem nista pa sam se cudio sto me ne zove knjigovodja.
Pa nisam znao da i zavrsni ide elektronski, secam se da je mindjusar pominjao potpisivanje zavrsnog pa zato.Kod nas ima slučaj da je nosilac gazdinstva u PDV-u preminu relativno mlad i jedan od naslednika (sin) je morao da promeni nosioca gazdinstva i on je postao nosilac RPG u PDV-u inače mi morali da plate da vrate PDV koji je pokojnik uzeo za traktor i razne mašenirije.Ovo je informacija od sina tj sadašnjeg nosioca.
Tako da izgleda poljoprivrednik je tu samo kao direktor a RPG je kao firma.
- - - - - - - - - -
Valjda ide elektronski,ne trebaš potpisati.Mene je zvala,rekla da radi završni ...bla bla bla,nisam išao da potpišem.
Pa nisam znao da i zavrsni ide elektronski, secam se da je mindjusar pominjao potpisivanje zavrsnog pa zato.
Sent from my Lenovo S90-A using Tapatalk
Kod nas ima slučaj da je nosilac gazdinstva u PDV-u preminu relativno mlad i jedan od naslednika (sin) je morao da promeni nosioca gazdinstva i on je postao nosilac RPG u PDV-u inače mi morali da plate da vrate PDV koji je pokojnik uzeo za traktor i razne mašenirije.Ovo je informacija od sina tj sadašnjeg nosioca.
Tako da izgleda poljoprivrednik je tu samo kao direktor a RPG je kao firma.
- - - - - - - - - -
Valjda ide elektronski,ne trebaš potpisati.Mene je zvala,rekla da radi završni ...bla bla bla,nisam išao da potpišem.