Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mene interesuje koja je cena tog silosa od 60 tona i koja ga firma pravi?bobocan je napisao(la):da od betona su nekad su sluzili za silazu a sad sipam suvi kukuruz i jecam do14% vlage nemaju ventilaciju a kapacitet jednog je 30t do proleca bi mi trebalo doci jos dva limena od 60t i onda vise nema branja
nebojsa je napisao(la):Ako je procenat vlage mali (par % iznad 13%) i uduvavanje hladnog vazduha bi rešilo stvar. Bitno je da vazduh cirkuliše nemora obavezno da bude topao a verujem da nebi puno koštalo da se uradi.
Inače neki dan sam gledao na TV čovaka koji je podigao novi silos sa sušarom i kaže da ga je koštalo 10.000 e, ali nisam obratio pažnju na kapacitet.
jel znas mozda koja ie to firma sto radi te silose? i broj telnebojsa je napisao(la):@ manijakus
Nefali sigurno. Pošto nisam baš upućen u ovu tematiku i meni se činilo dosta povoljno ali dobro sam čuo. Nov silos sa sušarom 10k evra, nisam obratio pažnju na kapacitet silosa ali meni izgleda veliki![]()
leka je napisao(la):ja samn cuo da silos kapaciteta 60 tona kosta 400 000 din s tim da je tvoje da izlijes temelje,nisam jos proverio tu informaciju![]()