Setvospremači

Koja je razlika izmedju ta dva?
Ja kad budes prodao Regenta uzeo bih veci pa sam mislio bas MBV.
Drug kod nas imt Ferocoop 3,3m fiksni. Polomila se cetri rotora do sada, samo se prednji lome.

Ferocop sada pravi sa mnogo jacom piramidom nego ranije. Sto se tice Mbv,oni rade od cevi.

- - - - - - - - - -

A kakva su iskustva sa Čenejskim ili Hudjik?

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

Hudjik je sigurno dobar,samo sto je on dosta tezak i onda moras da uzmes manji zahvat,da bi to islo kako treba.

Hudjik mi preporučuje 4.5m, Čenej 5m, Ferocoop 5.3. Cenovno su Čenej i Ferocoop slični, Hudjik je nekih 700 € skuplji...

Greška, Hudjik je 300 e skuplji, a pitao sam i za Vogel iz Fopa, on je 700 e skuplji za 5.3m
Cene su približne, samo je dilema velika, šta uzeti, a ne zažaliti.
Komšija je pre 2 nedelje uzeo ferocoop 5.3, a jedan ima Čenejski od 8m čini mi se, Čenejski jeste glomazan konstrukcijski, ali se ništa pomerilo nije

A kakva su iskustva sa Čenejskim ili Hudjik?

O cenejskom sam pisao I postavljao slike nije bio zadovoljavajuceg kvaliteta! Jest glomazan I masivan ali mekan nisko legirani celici, obicna gvozdjusina!

Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока

Išao sam još jednom danas da pogledam sve uživo. Uzeću definitivno Hudjikov. Ne znam samo da li će biti težak za 1221.3 mašina od 5 metara...

Lakši jeste i širi, ali kad ih staviš jednog pored drugog... druže, neuporedivo.
Nema šanse da će uspeti da predju isti broj hektara...

Spram konstrukcije i razlika u ceni, al nije strašno, kao za jednu dobru noć u kafani s dobrim društvom

Par komada je napravljeno, i nije bilo potraznje za njima, pa su prestali sa proizvodnjom. Jedino da ih pitas da naprave po narudzbi. Polovni neces naci. Taj sa snimaka sam ja vario.

Nazad
Vrh