Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
to se slažem sa tobom a i koplja su za jesen da usitne grudvekiraj je napisao(la):Da ide teze to sigurno a za drugo neznam. Sa spremacem radim u prolece i ponekad leti predjem ugor i uvek koristim pacije sape.
phoenixfendt je napisao(la):slazem se sa case ihmoj traktor Foton 804 sa setvospremacem 3.2m trosi oko 2,5 do 3 litra nafte po jutru a ucinak mi je 12-15 minuta jutro ili 4-5 jutara na sat brzinom oko 12 km/h i setvospremac ima obicna koplja dasku pozadi i duple rotore i radi odlicno,mogu i najdublju brazdu speglati u samo jednom prohodu tako sto zatvorim krila i udjem sa traktorom u brazdu i samo spustim spremac i picim a iza mene ravna zemlja a probao sam i ovako da jedno krilo spustim a jedno drzim malo podignuto da bi bolje sravnao brazdu i rezultat je odlican evo i slika...
Kolega, ja mislim da nije preporučljivo da koristiš setvospremač, sa delimično spuštenim krilima(znam da je bolji efekat kod razora), ali na taj način možeš da iskriviš tačke vešanja tih krila za glavnu konstrukciju, gre*ota bi bilo, nov je...
![]()