Zavisi od količine.Ako se kupuje malo više komada može cenkanje.Za sledeću godinu planiram dugačke ravne opruge pa ću imati mnogo klasičnih S na prodaju.Biće jeftinije od 700 dinara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A ima i krace?Pa ja razmisljam da na mom IMT FOP 2,5 stavim sve prave za sledecu sezonu,e sad bolje da su dugacke nego kratke I jos nesto me zanima,postoji li mogucnost da se posto imam duple rotore zicane,nesto rekonstruise i navare flahovi da budu na prednjem rotoru,da li je neko pokusao i da li je izvodljivo?!pozz
Nema problema.Samo je obavezno lično preuzimanje.
Baca ne prodaji krive dok neprobas ravneZavisi od količine.Ako se kupuje malo više komada može cenkanje.Za sledeću godinu planiram dugačke ravne opruge pa ću imati mnogo klasičnih S na prodaju.Biće jeftinije od 700 dinara.
Maticu dodaj jos malo novaca i kupi neki "finiser"Naravno da neću.Ravne imaju i dobrih i loših strana kako sam čuo ali su korisnici uglavnom veoma zadovoljni.