Setva silaznog kukuruza 2012.

pankin

Član
Učlanjen(a)
22 Feb 2011
Poruka
3.023
Lokacija
osijek
jel probao ko lg jannet kažu svi da je fantastičan,ja sam naručio sjeme
 

Neo

Član
Učlanjen(a)
16 Jan 2011
Poruka
41
Lokacija
Sopot
Jedno zapazanje za as-160 silaz, slazemse sa zapazanjima koja su izneta o ovom hibridu. Dodao bih jos iovo: sobzirom da je uporedjenu sa ostalim hibridima [sladji] ima veci procenat secera u sebi imao sam problem sa skakavcima prosle godine. Iskljucivo su napadali as hibrid dok ostale hibride ne. Nisam primetio daje skakavaca bilo nesto vise no proteklih godina, a ipak sam imao primetne stete na as 160 silaz.Za ovu godinu jos nisam odlucio sta sejati.
 
Učlanjen(a)
23 Jul 2013
Poruka
360
Lokacija
Lacarak
Ljudi dajte predlog za neki hibrid za silazu.Ovo ce biti 3 godina da radimo silazu,radili smo jedne sa obicnim hibridima,prosle godine je bio posejan as 160 bio je jako visok ali slabo je klipa bilo,silaza je od njega odlicna ali sad bih probao nesto drugo.Ako neko od iskusnijih zna neka slobodno preporuci.Hvala unapred zemlja je prve klase
 
Učlanjen(a)
14 Jul 2013
Poruka
1.494
Lokacija
Donje Vidovo, Paracin
To sto AS160 nije imao klipove, tako je i kod mene bilo na nekih 7 ha, ali kako ovi njihovi promoteri kazu, da je to reseno u AS170, ali neznam da li ce ga biti ove godine u prodaji, voleo bih da probam par dzaka, mada sam vec kupio 14 dzaka LG Helen-a, dok je akcija gratis tretiranja Ponchom, pa cemo videti kada se posadi..

E daj neka otvori neko temu o silaznim hibridima, da ne idemo u OFF sa ovom od pre dve godine..
 
Vrh