Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bosiljak je jednogodisnji. Za salate treba uzeti liscar koji ne ide u cvet. "Obican" bosiljak kada ode u cvet brzo se susi. Mopj predlog ti je da za bosiljak kupis rasad na pijaci. Liscar ima veci i obliji list.komsija je napisao(la):Jedno pitanje hteo bi da posadim malo za sebe zacinskog bilja (origano,bosiljak...) zna li neko neku radnju u Beogradu i okolini ili "biljni centar" gde bi mogao da nabavim semeIma li neko iskustva sa tim biljem
![]()

pronasao sam seme origana odnosno Vranilove trave (Origanum vulgare), e sad me interesuje da li otkupljivaci i biljne apoteke traze posebne sorte ili vrse otkup Origanum vulgare, posto sam pronasao da je ovaj otporan na zimu, dok Origanum heracleoticum poreklom iz sredozemlja (Kipar) koji je drugi po zastupljenosti kod nas mora da se unosi unutra pred zimu zbog mraza.