semberija

semberija

Novajlija
Učlanjen(a)
13 Mar 2012
Poruka
3
pozdrav svima iz Semberije,,,eto odlučih i ja da se posvetim spašavanju grožđa koje sam zapostavio već duže vremena pa mi je potreban savet...Sorta grožđa mi je nepoznata a nalazi se u roditeljskom dvorištu preko 30 godina. U poslednje 3 godine ne uspeva da sazri, plod se osuši do polovine sazrevanja. Prošle godine sam dobio rastvoren preparat za prskanje pa sam ga spasio ali ne znam koje komponente su korištene a drugar se odselio tako da nemam rešenje za ovu godinu... Ovo su fotke ''spašenog grožđa'' a pre prskanja tim rastvorom nijedan grozd nije uspevao da sazri...Ne znam čime da ga tretiram i kada, u kojim periodima, koliko puta, koji preparat da uzmem....Pored ove sorte imam tamjaniku koju nikada ne tretiram a ona svake godine fenomenalno rodi..Ako neko ima neki savet sa potpunim proceduralnim uputstvima biću neizmerno zahvalan..
.Pozdrav iz Bijeljine ... e izgleda da ne znam ni fotku postaviti, nešto mi ne uspeva

Добро дошао на форум. :ppozdrav:
Слике је најлакшше поставити преко овог сајта: http://www.dodaj.rs/ ,а ту имате и линк за постављање слика на форумима.
Долазим у суботу у Семберију код стрица, станује у Трњацима то је близу вас.

www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]

---------- Poruka napisana u 20:39 ---------- Prethodna poruka je at 20:39 ----------

e ee hvala,,izgleda da sam sada uspeo

---------- Poruka napisana u 20:42 ---------- Prethodna poruka je at 20:39 ----------

Poslednja izmena:
Uspeo si, sada možeš ukloniti prvu i treću sliku, da bi zauzeo manje mesta na forumu. :ppozdrav:

Hvala Matkee. ako budem ovako napredovao sa grožđem onda će od mene da postane pravi vinogradaar,,haha

Nazad
Vrh