talianu
Član
Ako nije vibro motor u pitanju onda je ovako nešto u principu,no nije ni bitno.Probaj postaviti slike kako selektiraš sirak,proso,pšenicu baš me zanima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Selektor jeste ručne izrade ali ne iz moje radinosti već je kupljen od čoveka koji ih pravi po narudžbini.Može da radi sve od sitno zrnih do krupno zrnih kultura samo se menjaju sita.Creva su povezana sa usisivačem,nema vakuma.Ne sviđa mi se uopšte raspored sita koja je proizvođač odredio.Gornje je 2mm,srednje 1mm a donje 2.5mm.Imam dosta krupnijeg semena(prva vrhunska klasa)koje je selektor izbacio u otpad što nije normalno pa će ići prepravka i poboljšanja.
Od perforiranog lima su.Ne može ni kod nas da se kupi manje od 2 kvadrata ali u ponudi ima svih mogućih i ne mogućih tipova i perforacija.Jeftinije je kupiti celu tablu potrebnog lima i sam napraviti željeno sito nego uzeti od proizvođača kod koga košta kao zlatno.Nemam nikakvih slika.
Moze naruciti sito kod Zuze u Subotici, po dimenzijama, moguca dostava brzom postom na kucnu adresu.Od perforiranog lima su.Ne može ni kod nas da se kupi manje od 2 kvadrata ali u ponudi ima svih mogućih i ne mogućih tipova i perforacija.Jeftinije je kupiti celu tablu potrebnog lima i sam napraviti željeno sito nego uzeti od proizvođača kod koga košta kao zlatno.Nemam nikakvih slika.
nemam pojma, nema nigdje nikakve pločice sa godinom proizvodnje i proizvođačem.....jel znaš nešto o njemu??