KishRobert
Prijatelj Foruma
Uglavnom u mom mestu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako se kreće cena petkus selektora?
Koja je i kolika njihova prednost u odnosu na ovakav
http://www.kupujemprodajem.com/Selektor-kao-nov-51226243-oglas.htm
Mislim da nije problem prepraviti, pogotovu što krunjače sve manje ljudi koristi a pogotovo kupuje. Znam za dosta slučajeva da ljudi za razna provejavanja semena koriste krunjač bez ikakvih prepravki. Ja imam jedan krunjač sa dve rupe, može da ga pogoni kardan a ima i el motor, ne koristim ga, na oglas se niko ne javlja pa sam mislio da ga malo prepravim, povadim delove za krunjenje, pojačam vetar, dodam još jedno sito.... Pošto ima kačenje na traktorske poluge, mogu ga sa lakoćom izneti na njivu i provejati šta imam da ne prašim kući dvorište i ulicu. I ako treba kući još jednom kroz selektor.Dali je neko prepravljao od krunjace u selektor, jel izvodljivo tako nesto a da ne bude na kraju samo stel da se iskoristio?
Jel ima neko upustvo za petkusa nekog od vas,kod mene nema ni zablica neznam koji je model ?