Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zavisi od vise faktora. Potencijal sorte, kvalitet njive, očuvanost lisne mase, zakorovljenost. Mislim da u ovakvim okolnostima oko 7-8 tona za mesec dana, možda i ceo vagon, ako se sve kockice slože.Koliko repa moze da dobije na masi I digestiji ako se ceka jos, recimo mesec dana u odnosu na onu sto ce se vaditi odmah ?
Neće tablete biti potrebne samo kamionđzijama.Mindjusar smo mankozeb ili jos nesto?danas sam cuo da kamiondzije dobijaju tablete zbog prizmi a njive mapiraju.sve zbog dispecera,uzimali su lovu od vecih kamionzija,ko ce gde ici i koliko puta
Jel ima cerkospore?Mi ujutro krecemo u 3. tretman na pola povrsine - Amistar extra + Dakoflo, druga polovina ce ostati na dosadasnja 2
svi ce biti umrezeni, tablet dobijaju i precistaci.Sve prijavljene prizme su odavno ucrtane, nase je samo da budemo osisani.Mindjusar smo mankozeb ili jos nesto?danas sam cuo da kamiondzije dobijaju tablete zbog prizmi a njive mapiraju.sve zbog dispecera,uzimali su lovu od vecih kamionzija,ko ce gde ici i koliko puta
Dusane po meni ostavi da retrovegetira i novembru vadi