Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Hvala hvala hahaha, kod Prestiza fali sklopa al nadoknadice deo krunocom. Ima bolesti ali nije strasno, izgurace sa jos jednim tretmanom. Nije mi uzak plodored ni na jednoj njivi sve su najmanje 5 a i dosta vise godina bez repe. Prvi je isao Rias + Bravo i naravno bor uz svaki.
u Subotu sam obilazio repu, radjena su dva tretmana protiv cerkosore, treci bi trebalo da se radi ovih dana, ima cerkospore, za sada nije nista alarmantno, ali ima.
Inace radnici su isli i posekli srpovima svu travu, tako da je niva trenutno "čista".
Za treći retman sam uzeo Buzz + Nordox
Bit ce nula na obračunu nakon 6 tretmana. Kod nas su isto od ove godine počeli radit zastitu sa 2 sredstva odjednom, dupli trošak pa puta 2-3-4 puta i opet seceranama dobro a nama sta ostane.
Sa kojim sredstvima idete ? To su zaštitari iz Sladorane Županja a glupo je da mi ne radimo po njihovim preporukama. Iako je mozda pametnije za naš džep da ne radimo jer njima je bitno da imaju kila i digestije koju ce nam svakako skinit za 1-2 a ne gledaju sta ce nama ostat. Sa cime vi idete i koje su a.m. u pitanju ?
Zna li neko kada će šećerane početi sa radom za nas smrtnike?Ja sam čuo da prvih mesec dana gazda vadi repu...a posle svi ostali.A Senta,da li je neko čuo lepšu vest od one da neće raditi ?