mindjušar
Član
Zamalo danas,amater im
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta da ti kazemo Steve osim za prinos i za racunicu.Danas Senta isplatila neka dugovanja, umesto 20% platili manje od 10% preostalih duga...imam vremena pa sam racunao svoje prihode i rashode, sve kad sam svedeo na papir izpada da na kukuruzu sa cenom od 14.3 din/kg imam vise zarade( 42.848,din) nego na repi(39.756, din) sa rodom od malo vise od 6 vagona ciste plative repe po jutru, pa sad zapitam samog sebe dali uopste treba seljati REPU ove godine, kad vec u pocetku znamo da su smanjili cenu, a vec imam i ugovor za ovu godinu.
Tebi se isplati kada si rekorder sa 6 vagona po kj
pa i sa 5,13 si rekorder to kod nas nema niko
Koliko je to plative repe,3.5vagona po kjIzvinjavam se svima, pogresno sam napisao, 6.08 vagona prljave i 5.13 ciste repe po jutru sa prosekom od 12.64 digestije....
jos jednom sorry...nije bio namerno!
Koliko je to plative repe,3.5vagona po kj
Pomešao si ti kolega termine,kad izmere kamion to je neto repa(prljava) kad odbiju nečistoću to je čista repa,kad svedu digestiju na SRPS to ti je PLATIVA repa,e te repe sam ja imao 5.08 vagona po katastarskom jutru,a prljave repe bilo oko 7vagona,sa prosečnom digestijom preko 14%
Matematika ti nije najbolja strana
Izvinjavam se svima, pogresno sam napisao, 6.08 vagona prljave i 5.13 ciste repe po jutru sa prosekom od 12.64 digest