Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Pa znam ja da nema, ne bi Bayer dozvolio da to neko kopira, ibacili su Cineb vec pre par godina , tako da su sada monopolisti i svake godine cena na gore.....Izvinjavam se za
ZAboravio sam da napišem za cerkosporu, javila mi koleginica još u prošli petak da su našli prve pege.
Sutra bi trebali da oprskamo sirak i dodaću nurella za vaši. Opasnosti od cerkospore još nema, jer je bila malo kasnija setva.
Da li je bolje prvi tretaman odraditi Bravo + Rias ili Sphera ? Ostalo mi je sphere za jedan tretman a ne znam šta da radim, iz šećerane preporučuju Bravo + Rias ili Duett ultra.
Robert,jesi ih video danas,jel bilo pčela oko Čabe?
Pre neki dan,vrcao med,neplanski,pa ga cela košnica izujedala,oteko jezik,jedva parlao
Zahebane pčele,osete pivo
Ja sutra prskam repu prvi tretman od bolesti...Fluoco 0,35 po hektaru + Bravo 1 lit takodje po hektaru! Drugi tretman planiram da radim sa Acanto plus,a za treci cemo videti...Obisao jutros repu,ima pega na donjem liscu mestimicno ali necu da razmisljam prskam i kraj
Ja danas nabavio Rias, a juce Bravo ( i njegov kineski Balear posto nisu imali sve Bravo) kod mene pege jos nema ali planiram pre zetve da uradim prvi tretman, koju dozu mi preporucujete hvala unapred!
eminent star 1,3 boron 2 vantex 0,15 na hektar
pre 7 dana sam imao vaši pa sam uz insekticid dodao i prehranu a danas sam za svaki slučaj ponovio insekticid